Kærlighed
Et sprog

Forstå din partner og børn med kærlighedssprog
kaerlighedens-5-sprog-tv-1

Kærlighedens 5 sprog

Kærlighedens 5 sprog - lær dig selv og dine omgivelser hvilket sprog du taler

Sådan lyder budskabet i bogen “Kærlighedens 5 sprog”, der har er solgt i mere end to millioner eksemplarer verden over.

Ifølge Gary Chapman, der har skrevet Kærlighedens 5 sprog, findes der som titlen antyder fem forskellige sprog, der dækker over fem forskellige måder at vise kærlighed på og tage kærlighed ind på. Vi har alle ét af disse sprog som vores primære sprog, altså det sprog, vi forstår bedst og føler os mest hjemme i.

Et levende foredrag, som på humoristisk vis viser nuancer og eksempler på mand og kvinde imellem, mor, far og børn og samtidig giver konkrete redskaber til hvad vi kan bruge de 5 kærlighedssprog til. Dit kærlighedssprog kan være lige så forskelligt fra din partners, som kinesisk er fra dansk. Og det er netop  det vi vil åbne op for med dette foredrag.  I 2 timer tager vi dig med på en levende og interaktiv rejse ind i sprogene og viser den helt unikke og universelle metode til at forstå, mærke og føle den kærlighed som finder sted mellem to mennesker. Måske kommer kærligheden ikke altid til udtryk på den bedste måde, måske kan man ofte føle sig misforstået, fordi man ofte kan komme til at tale forbi hinanden. Det kan som sagt føles som om man taler to vidt forskellige sprog. Når først man forstår kærlighedssprogenes budskab og lærer hvordan man kan bidrage med at fylde sine nærmestes kærlighedsbeholdere op så lover vi at du vil opleve forståelse på et nyt niveau. 

Under dette foredrag vil vi arbejde med:

  • Hvad kærlighed egentlig er
  • At lære alle 5 kærlighedssprog at kende
  • At får øjnene op for vores eget sprog og grine lidt af os selv. 
  • Få en større fornemmelse for, hvordan kærlighedslivet kan forbedres, ved at lytte og tage hensyn til sprogenes nuancer
  • Hvad  det betyder at vores børn har et andet kærlighedssprog end os selv. 
  • Om man kan føle sig uelsket, når ikke mand ”taler” samme sprog. 
  • Få konkrete redskaber til at komme i gang så snart i kommer hjem, og mærk kærligheden på en ny måde.
Min mand og jeg holder disse foredrag

Kom med til et foredrag hvor vi skal grine sammen, blive klogere sammen og måske endda græde sammen. Det plejer at være en aften med en masse ahaoplevelser, hvor det ikke kun handler om at blive klogere på sig selv, men også sine nærmeste. 

Min mand Sune og jeg afholder disse foredrag, da vi elsker at tydeliggøre de dynamikker som er i et parforhold, på godt og ondt. Det er vigtigt for os at vise at de forskelligheder vi går rundt med i den grad kan bruges i rejsen mod større forståelse af vores medmennesker, når vi åbner op for nysgerrigheden i os selv.  

”Det er vigtigt for os at vise at de forskelligheder vi går rundt med i den grad kan bruges i rejsen mod større forståelse af vores medmennesker, når vi åbner op for nysgerrigheden i os selv.”

”Ligegyldig hvad kærlighed egentlig er, så har vi alle sammen brug for at mærke det. – Vi har alle brug for at føle os elsket – det kan kærligheden 5 sprog hjælpe os med” 

”Det er ligeså vigtigt at få fyldt ens kærlighedstank op, som det er at fylde olie på bilen. Det er det som holder det kærlige fundament kørende.”

”Man kan med dette sprog løse konflikter og åbne op for et nyt sprog i det kærlige kommunikationsarbejde, som kan være vejen til større forståelse.

pilotForDitLiv

Jagten på det gode liv