Lækker sund sukker- og glutenfri kage

Dessert
Dessert

Lækker sukker- og glutenfri kage

Denne kage er mit første forsøg på min egen version af en peanut-banankage. Den er MEGA lækker og mine børn elsker den også. Der er allerede købt ind til at lave den igen.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 25 min
Ret Dessert, Snack
Antal 6 personer

Equipment

  • Blender

Ingredienser
  

  • 250 gram dadler stenfri
  • 100 gram mandler
  • 3 spsk ren kakaopulver
  • 3 spsk økologisk peanutbutter uden sukker
  • 4 stk æg
  • 3 spsk kokosolie smeltet
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk kanel
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk vanillepulver
  • 2 stk modne bananer
  • 1 dl fuldkorns rismel du kan bruge almindeligt rismel
  • 1 dl mandelmælk
  • 1 spsk fiberhusk
  • 1 dl kokosmel

Topping

  • 1 spsk kokosolie smeltet
  • 3 spsk kokosmel

Sådan gør du
 

  • Sådan gør du:
  • Blend alle ingredienser sammen i et par minutter til det er en jævn masse.
  • Fordel dejen i en kageform.
  • Bag kagen ved 180 grader i 25-30 minutter.
  • Lad den stå og køle inden du tager den ud af formen
  • Når kagen er kølet pensler du kagen med kokosolie og drysser kokosmel over lige efter.
  • Kagen kan med fordel spises når den har sat sig lidt, men den kan også nydes lun.
Keyword banankage, dessert, glutenfrikage, kagemeddadler, peanutbutterkage, sukkerfri, sukkerfrikage, sunddessert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering