Om Mig

”Tænk småt, tag små skridt, løs små problemer oplev afgørende forandringer.”

Velkommen til mit univers

Mit navn er Nana og det er mig, som ejer virksomheden PilotForDitLiv. Jeg er 38 år og gift med min skønne mand, Sune, som jeg også arbejder sammen med. Vi har tre dejlige børn sammen på 7, 9 og 11 år. 

Vi bor i en lille landsby, der hedder Bjergsted på Sjælland, hvor jeg også har min klinik og undervisningslokale tilknyttet. Jeg har en fortid som skolelærer og blev ret hurtigt klar over, at jeg brændte allermest for relationsarbejdet med de unge mennesker og de dynamikker, som opstår, når mennesker mødes. Derudover har jeg en holistisk kostvejlederuddannelse med fokus på rigtig kostkombinering og på syre-/basebalancen i krop og kost. Jeg har ligeledes færdiggjort en masterclass i adfærdspsykologi og overspisning og senest færdiggjort en selvværdsmentoruddannelse.

Jeg har siden 2018 drevet virksomheden og fra 2019 har jeg fungeret som fuldtidsselvstændig på PilotForDitLiv.

Jeg elsker at gøre en forskel i andres liv og at gøre det i et tempo, som mennesket overfor mig er klar til. Jeg har fra jeg var ung vidst, at jeg skulle gøre en forskel i andres liv og vidst, at arbejde med relationer giver mig energi. Jeg har selv tendens til alt-eller-intet-mentaliteten i perioder og derfor kender jeg følelsen af ”Nu skal det være! Nu skal der ske store ændringer.” Dog viser det sig næsten altid, at udviklingen ligger i at sætte tempoet ned. 

Mit mantra i livet er "Kaizen"

 ”Tænk småt, tag små skridt, løs små problemer oplev afgørende forandringer.” Prøv lige at høre!

Jeg elsker det.

Det er SÅ simpelt og alligevel så MEGA svært. Jeg forsøger at leve mit liv ud fra dette mantra hver dag. Jeg bruger den som en metode til hele tiden at ændre mig i den retning, jeg gerne vil – stille og roligt, så jeg passer på min krop imens. Leve i nuet imens jeg glæder mig over de ting, som jeg faktisk opnår i løbet af en dag, en uge, en måned osv. Ordet er japansk og er sammensat af Kai, som betyder forny og Zen som betyder til det bedre. Og det er lige præcis det, som livet handler om: At vi som mennesker kan forbedre os gennem læring og refleksion og på den måde blive klogere på livet og de processer, vi går igennem. Jeg bruger det også i min vejledning og undervisning. Små skridt er de ændringer, du SELV oplever som overkommelige, motiverende og realistiske i din dagligdag og på længere sigt. Det er afgørende for dine valg at tage tilpas små skridt, da du ellers vil vende tilbage til dine gamle vaner, når din selvkontrol er brugt op.

Her på PilotForDitLiv kan du finde mine uddannelsesforløb og bliver klogere på netop disse. Du kan også finde mine opskrifter og læse mine indlæg med dagligdagsrefleksioner på bloggen. Jeg laver kun mad, som jeg selv elsker og som jeg synes er nemt at gå til. Det skal være simpelt og smukt og selvfølgelig smage himmelsk.

Din mening er vigtig for mig

 Du er altid velkommen til at skrive til mig med inputs eller kommentarer under mine indlæg, det vil blot gøre mig endnu skarpere i mit arbejde og viden om, hvad der rører sig hos mine følgere. 

Du er ligeledes velkommen til at sende mig en mail på pilotforditliv@gmail.com, hvis du har spørgsmål men også specifikke ønsker for indlæg.

Jeg håber, at du bliver inspireret imens du er her og vil mærke, om det er tid til, at du skal tage styringen i dit liv. Måske med mig ombord? 

Nana, PilotForDitLiv

pilot for dit liv