Spansk Tortilla

forberedelsestid15 min
Tilberedningstid30 min
Ret Hovedret
Køkken Spansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 10 Æg
  • 500 gram Kartofler (forkogte og afkølede)
  • 1 Løg (stort)
  • 2 fed Hvidløg
  • 75 gram Chorizo
  • 1 knsp Cayennepeber
  • 1/2 dl Manchego ost (revet)
  • 10-15 Cherrytomater
  • 1 håndfuld Basillikumsblade
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær kartofler og diverse grønt i tern. Kartofler steges hårdt på panden, løg og hvidløg kommes på og så resten af det grønne. 
  • Æg piskes sammen med ost og krydderier.
  • Tortillaen steges på panden under låg, og vendes og steges. 
  • Pynt med tomater og basilikum.