Til de unge

Dette foredrag er rettet mod forældre og unge mennesker fra 15-16 års alderen og giver dig et indblik i de unges liv i dag, i et præstationssamfund, hvor det handler meget mere om at være noget frem for nogen.

Utilstrækkelighed - ungdommen nu til dags

Hvorfor handler det pludselig om at være noget frem for nogen?

”Flere og flere unge rammes af utilstrækkelighedsfølelsen i dag, og hvad er det egentlig der sker?

Dette foredrag er rettet mod forældre og unge mennesker fra 15-16 års alderen og  giver dig et indblik i de unges liv i dag, i et præstationssamfund, hvor det handler meget mere om at være noget frem for nogen. Med dette foredrag skal vi have fokus på hvordan ungdommen reelt ser ud. Vi skal høre om, hvordan tingene har ændret sig fra forbud til påbud og hvordan vi i langt højere grad er flettet ind i mulighedernes mange valg og hvad det reelt gør ved os.

Du skal leve længe og leve sundt, du skal tænke positivt og fremadrettet, du skal spise sundt, være sund, følge med i moden. Samtidig må du ikke tænke for meget over tingene i dagligdagen, slet ikke hvad andre tænker om dig, finde tid til at være social og samtidig huske at bruge mere tid alene. Vær din egen, unik men ikke skille dig for meget ud fra mængden, holde vrede inde og tankemylder ude.

Et interaktiv foredrag

Et interaktiv foredrag, hvor vi sammen skal blive klogere på det unge segment vi sidder overfor, og samtidig får dem til at forstå at de rent faktisk er gode nok, præcis som de er. 

”Der har aldrig været så få unge mennesker der drikke, eller så mange som gennemfører en videregående uddannelse, eller som er så pligtopfyldende, og går op i at leve sundt og rent faktisk leve op til samfundets idealer.  Alligevel går vi, og de rundt og tror at de er forkerte, dovne, ansvarsløse og ikke er gode nok” 

”Jeg tror ikke det er sværere eller lettere at være ung i dag end da jeg var ung, jeg tror bare det er meget anderledes.” 

”Som skolelærer har det altid være vigtigt for mig at komme ud med budskabet om at det vigtigste er den du er, ikke det du kan, det skal hele verden vide, for det er ungdommens liv der står på spil. Aldrig har vi haft så meget selvskadende adfærd, angstramte, OCD-ramte og spiseforstyrrede som i dag, jeg tror der er en helt naturlig forklaring” 

Ring til mig og få et uforpligtende tilbud. Jeg kommer både ud til små forsamlinger og større arrangementer. 

pilot for dit liv