Velkommen til min blog

pilotforditliv-Nana-Winther

Dejligt at du har lyst til at se dig omkring herinde. Du kan gå flere veje på min blog, men generelt for mine indlæg vil jeg sige, at de handler om at få belyst et sundt og balanceret liv, hvor jeg beskriver eller reflekterer over vinkler hvormed du kan tage styringen på en ny måde. Jeg giver inputs til livet og til de mekanismer som vi påvirkes af, når vi er sammen. Samtidig synes jeg det er spændende, hvordan vi kan designe vores liv og lære at prioritere det, som er vigtigt i vores liv. 

Jeg deler også opskrifter til hverdag og fest, og jeg elsker at inspirere med simpel farverig og velsmagende mad. Det er MEGA vigtigt for mig, at mad er simpel at lave men smagfuld, så alle smagsløg bliver tilfredsstillede. Mange af de opskrifter jeg lægger op her bruger jeg både i mine individuelle forløb, men også i mine onlineforløb, som du kan læse mere om her.

Derudover har jeg en passion for ikke at ende dér, hvor jeg er på vej hen! At stoppe op og ændre retning, når samfundsmentalitet overtager mit og min families sind. Det er vigtigt for mig konstant at være bevidst om netop dette, da jeg oplever at flere og flere arbejder ud fra det livsperspektiv, at det handler om at blive til noget frem for nogen. Vi har taget store beslutninger i vores familieliv. Blandt andet solgte vi vores hus og nærmest alt hvad vi ejede tilbage i 2015 og rejste til Sydøstasien i et år uden en rejseplan og uden at vide, hvad der ventede, når vi kom retur til Danmark et år senere, men hvor den eneste plan og det eneste mål var at komme helskindet hjem som familie. Det gjorde vi og traf derefter en beslutning om at købe et hus på landet og arbejde mindre og prioritere hinanden med et fortsat fokus på de værdier, vi har i vores lille familie. Disse værdier kan i læse mere om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *